30. lokakuuta 2011

Hetan ensiesiintyminen näyttelykehissä! KV Seinäjoki 30.10.2011

Tadaa! Vihdoin koitti kovasti jännitetty ja odotettu päivä, kun Heta pyörähteli ensimmäistä kertaa näyttelykehässä! :-)

Ländereitä oli Seinäjoelle saapunut 3 kpl, Heta pentuluokassa sekä 2 avoimen luokan koiruutta (Cierimon Aatami ja Krumme Furche Brillant). Tuomarina oli Maja Korosec Sloveniasta.  Saavuimme paikalle hyvissä ajoin, jotta Hetalla olisi aikaa ihmetellä suurta näyttelyhallia sekä koiranäyttelyiden yleistä hälinää ja säpinää.

Länderien vuoro oli kivasti heti aamusta 15 bostoninterrierin jälkeen, joten omaa vuoroa ei onneksi tarvinnut odotella tuntikausia. Ennen kehien alkua Leila ja Heta ottivat monen muun koirakon tavoin parit harjoituskierrokset kehässä; kenraali sujui hienosti, jopa odotettua paremmin, eikä Heta juurikaan ihmetellyt muita koiria tai kehän mattoja yms. Varsinaisen oman vuoron odottelu sujui Hetalta rennosti, neiti makoili varsin tyytyväisen oloisena häkissään kehän laidalla.


Kuva & video: Heta treenaa poseerausta & kehässä liikkumista ennen kehien alkua.

H-hetken koittaessa näyttelyhalli oli täyttynyt ihmisistä ja koirista ihan ruuhkaksi asti, mikä näkyi Hetassakin, pikku-koiruus ei ollut kehässä  ihan vapautunut, mutta esiintyi kuitenkin nätisti niin tuomarin käsittelyssä kuin muutenkin. Ja voila - tuloksena oli KP & ROP-pentu! Hienoa!!


Video: Markku Kalliokoski. Kiitos videoinnista!

Hetan arvostelu: "Typical puppy. Well-developed for her age. Good body proportion. Nice head & expression. Good neck. Moves nicely but a bit close behind. Nice temperament."

Länderien tulokset: ROP: Krumme Furche Brillant, VSP: Cierimon Aatami. Onnittelut!