29. elokuuta 2011

Kesä tuli & meni...mitä kaikkea Heta mahtoikaan touhuta?

Kesällä ehdittiin touhuta paljon kaikenlaista kivaa; oltiin agitreeneissä 2x2 keppitreenien merkeissä, mökkeiltiin, käytiin ensimmäistä kertaa turistina koiranäyttelyssä hoffien erkkarissa, käytiin autoretkeilemässä ja yövyttiin chaletissa (eikä tuhottu mitään! :-)), ulkoiltiin kotikaupungin ihanissa puistoissa sekä tietysti Västervikin paratiisimetsässä ja ihan vaan kun lomalla kerran oltiin niin otettiin iisisti ja nautittiin kauniista päivistä, sateisista päivistä, leikkimisestä, riehumisestä, nukkumisesta ja syömisestä!

Tässä muutamia  Hetan kuvia ja tapahtumia heinä-elokuulta 2011;

  • Agitreenit Vöyrillä, 2x2 keppitreeneissä 2 kertaa viikossa 3 viikon ajan Leilan ohjaamana. Mahtavaa seurata kuinka Hetan aivot surraa niin, että melkein kuulee kun neiti yrittää keksiä mitä pitäisi tehdä ja sitten niks naks ja ei kun menoksi keppien välistä. Parasta kuitenkin nähdä Hetan into ja riemu touhuta agikentällä...lupaavalta vaikuttaa! :-)

  • 14-15.7.2011: Vaasan saaristossa ´mökillä Maritin ja Sanin luona. Mahtava paikka nauttia vapaana juoksemisen ja meren äärellä "lotraamisen" riemusta!  
  • 13.7.2011: Ensikosketus koiranäyttelyiden ihmeelliseen maailman Tervakoskella hoffien erkkarissa - paikalla Heta ja 291 hoffin seurassa! Ja mikä upeinta, Hetan suuri idoli ja roolimalli Sani (12,5v, Kaunottaren Äneas) sai itävaltaistuomarilta ERI:n! Upeaa!!
  • 31.7-1.8.2011: Maritin ja Sanin kanssa Tervakoskelta Sappee Chalets:n kaksioon yöksi pitkän ajomatkan ja koiranäyttelypäivän jälkeen. Hiihtokeskus upeine mökkeineen ja Chaletseineen oli ymmärrettävistä syistä kesäaikaan hiljainen kuin huopatossutehdas, mutta mikäs sen mukavampaa kun koirat saivat sen ansioista nauttia vapaana juoksemisesta sydämensä kyllyydestä! Kaikki pisteet Sappee Chalets:lle siitä, että koirat olivat tervetulleita, vaikka huoneistot ovat uusia & yllätys -herkkupussista koiruuksille!