3. syyskuuta 2011

Heta & Sani Storsandissa!

Hetalla ja Sanilla upea retki Storsandin hiekkarannoille Monäs:iin Uusikaarlepyyhyn (noin tunnin ajomatkan päässä Vaasasta).

Päivä oli syyskuinen lauantai parhaimmillaan, lämpötila n. 16 astetta, lähes tyyni ilma, välillä pilvistä ja välillä aurinkoista... ja pari kilometriä pitkä ranta muutamaa satunnaista kävelijää lukuunottamatta autio...bonuksena ylitse lentänyt joutsenpari!

Koiruukset nauttivat hiekkarannalla kävelystä suunnattomasti! Heta koki todellista vapauden riemua, kun hiekkarantaa ja dyynejä riitti juosta sydämensä kyllyydestä, rantavedessäkin oli mukava juosta ja "saalistaa" pieniä aaltoja sekä piehtaroida hiekassa... :-)

Kotimatkalla testattiin miten Hetalta onnistuu matkustus auton takapenkillä, aikaisemminhan Heta on aina automatkoilla ollut kuljetusboksissa. Ja hienostihan se sujui - Heta otti jälleen kerran mallia Sanista ja niin koiruudet makasivat takapenkillä sulassa sovussa ja nukkuivat kylki kyljessä.

Aivan mahtava reissu ja päivä (alla kuvia sekä kaksi YouTube -videota), ehdottomasti käymme vielä uudestaan, toivottavasti vielä tämän syksyn aikana. Suurkiitokset Maritille ja Sanille jälleen kerran hienosta "ulkoilupäivästä"!