15. huhtikuuta 2012

Vaasan KV 2012 -näyttely 14.4.2012

Hetan ensimmäinen "kotinäyttely" Vaasassa Botnia -hallissa!

Suomen aurinkoisin kaupunki ei lauantaina ollut sään puolesta kovinkaan aurinkoinen, taivaalta satoi vuorotellen lunta, vettä ja räntää, mutta se ei innokasta näyttelykansaa lannistanut. Oman kehän luokse oli tilavassa hallissa helppo päästä, helposti löytyi myös paikka Hetan häkille viereisen kehän laidalta.

Kehässä oli pidetty niin hyvää vauhtia, että arvostelu edennyt jopa aikataulusta edellä, joten tuomari päättäessä pitää pienen paussin ennen seuraavia rotuja käytimme tilaisuuden hyväksi ottamalla monen muun koirakon tavoin muutamat harjoituskierrokset. Hetan ja Leilan harjoituskierros sujui mainiosti, Heta kulki kehässä iloisena häntä pystyssä ja poseerauskin sujui hienosti! :-) 


Ländereitä oli tällä kertaa kehässä 2 kpl, Hetan lisäksi nuori uros Zero Kokkolasta (A'Mael Mellon Celeborn), jolle hieno tulos ensimmäisestä näyttelystä eli ROP. Onnittelut Kokkolaan!

Hetan kehäesiintyminen sujui hienosti häntä heiluen, vaikka neiti hiukan pelkäsikin arvostelupöydällä varsin ronskiotteista ruotsalaistuomaria. Tällä kertaa tuloksena EH. Hetan arvostelu: "Nätt litet huvud. Bra bett. Fina ögon. Slarviga öron. Bra hals. Aning lång i länden. Tillräckliga vinklar. Ngt underställt bak. Behöver tid".


Kehän jälkeen pidettiin paikalla olleiden länderien ja länderistien"kokoontumisajot". Todella hienoa, että nyt Pohjanmaalta löytyy ländereitä ainakin Vaasasta, Seinäjoelta ja Kokkolasta!

Heta ja uusi länderituttavuus Zero kehän jälkeen.
Nähtävästi viereisessä sakissa oli kiinnostavammat puheenaiheet kuin länderiporukassa...? :-)
Kesken rupattelutuokiomme alkoivat hallin palohälyttimet piristä ja kuulutettiin käsky poistua hallista välittömästi. Pienen ihmettelyn jälkeen ihmiset ja koirat lähtivät ulos kimpsuineen ja kampsuineen, kaikki sujui hienosti ja rauhallisesti, vaikka hallissa oli järjestäjien mukaan 2500 ihmistä ja 1600 koiruutta. Onneksi olimme hälytyksen alkaessa hallin takaosassa lähellä ulko-ovia, joten pääsimme hallista nopeasti ulos. Hälytys paljastui n. 10 min. odottelun jälkään vääräksi hälytykseksi, joten ei muuta kuin takaisin sisälle ja tekemään ostoksia. Mukaan tarttui mm. Hetalle leluja ja luita. Ja tietysti edulliseen hintaan! Heh! :-)
Kaiken kaikkiaan jälleen hauska ja tapahtumarikas näyttelypäivä! Terveiset Naftalle ja Zerolle perheineen - ehkäpä tapaamme uudelleen Kokkolan KV näyttelyssä heinäkuussa... :-)

Ja suurkiitokset Leilalle Hetan esittämisestä ja hyvästä seurasta, niinkuin aina!