2. lokakuuta 2011

Heta viikonloppureissulla Turussa!

Hetan ensimmäinen viikonloppumatka 23-25.9.2011 suuntautui Turkuun Siiri -kummitytön luokse.

Menomatka sujui hienosti, Heta nukkui auton takapenkillä suurimman osan matkasta & pari kertaa pysähdyttiin pissa- ja jalottelutauolle. Ensitapaaminen Siirin (pian 2v) kanssa sujui hyvin, pientä jännitystä oli ilmassa puolin ja toisin, mutta samalla myös suurta iloa ja riemua toisen "pikkukaverin" tapaamisesta :-)

Lauantaina lähdettiin koko porukan voimin Ikean kierrokselle (Heta mukana menossa, nukkui autossa sillä aikaa kun naisväki shoppaili), ja sen jälkeen ennen päikkäreitä pelattiin futista pihapiirin omalla nurmikentällä. Hetalla ja Siirillä oli lystiä - toinen potki palloja ja ja toinen juoksi niiden perässä...ja kun erikokoisia palloja oli kentällä yhtäaikaa 3-5 kpl niin siinä sai Hetakin juosta sydämensä kyllyydestä pallojen perässä! Samalla Heta sai mainiosti purettua pitkän automatkan aikana kertynyttä ylimääräistä läntsy-energiaa. Futis oli ehdoton juttu, kaikilla oli todella hauskaa ja Siirin ja Hetan yhteispeli sujui hienosti! Illalla otettiin vielä uusintakierros ulkoilua & futista ja hauskuuden maksimoimiseksi Heta vetäisi parit hepulikierroset pitkin kenttää... :-)


Sunnuntaina käväistiin päikkäreiden jälkeen Aurajoen rannalla ihmettelemässä "Suurta kukkaa", sää oli ihanan aurinkoinen vaikkakin tuulinen, mutta sehän ei Siirin ja Hetan menoa haitannut. Ulkoilun jälkeen pyrähdettiin syömässä intialaisessa, Heta oli taas mukana menossa ja nukkui taasen autossa muiden ruokaillessa. Iltapäivällä olikin sitten aika lähteä kohti kotia, jotta ehdimme päivänvalossa ajella takaisin Vaasaan.
Suurkiitokset Siirille mahtavasta viikonlopusta, toivottavasti näemme taas pian!