10. joulukuuta 2011

Heta Helsinki Winner 2011 -näyttelyssä 3.12.2011

Heta toista kertaa näyttelyissä, ja suoraan Messarin huipputapahtumaan! :-)

Lähdimme "pirteinä kuin peipposet" Leilan autolla matkaan Vaasasta perjantain ja lauantain vastaisena yönä klo 02.30, mukana Hetan lisäksi Leilan koiruudet Fiona, Caamos, Sande sekä Nasta. Matka sujui hyvin ja messarissa olimme klo 8.30 maissa, juuri sopivasti ennen länderikehän alkua klo 9.00. Tällä kertaa ruotsinlapinkoirien, japsien ja länderien kehät menivät uskomattoman huonosti päällekkäin, joten Leila ei voinut esittää Hetaa. Onneksi Moision Tarja oli lupautunut esittämään Hetan, suurkiitokset Tarjalle!!

Ennen  kehän alkua Tarja ja Heta ehtivät hiukan tutustua ja ottaa pari harjoituskierrosta, ja sitten vain suoraan kehään esiintymään. Hetan ja Tarjan yhteistyö sujui uskomattoman hienosti lyhyestä harjoitus- ja tutustumisajasta huolimatta - ja tuloksena oli junnuluokassa hienosti ERI 2!

Alla kuvia ja video antoisasta ja hauskasta näyttelypäivästä!
Heta ja Balle-sisko odottamassa junnukehän alkua.
Heta ja Tarja kehässä.


Paras narttujunnu oli Hetan sisko Balle (Cierimon Ballerina), joka oli lopulta myös upeasti ROP! Ländereitä oli kaiken kaikkiaan kehässä hienot 14 kpl, ja olikin todella mukava tavata Hetan sisaruksia (Balle, Laika sekä Popeda sekä Foxi -äiti, Enni -täti ja muita koiruuksia omistajineen! :-)
Balle ja Heta paras-junnukehässä.
Popeda (VSP) ja Balle (ROP).
Heta ja Foxi-äiti.
Hetan arvostelu: "10 months. Good size and proportions. Muzzle can be a bit longer. Good color of eyes. Correct bite. Should have better ears. Enough neck. Good angulations in front and back. Typical movement, but needs to developmenr"

Länderien tulokset: ROP: Cierimon Ballerina, VSP: Cierimon Barokki. Onnittelut Hetan siskolle ja veljelle!