10. maaliskuuta 2013

Kohti kevättä!

Flussan vihdoin hellittäessä pääsimme pitkästä aikaa Hetan kanssa pienelle kävelylenkille,  tällä kertaa kohteena Palosaari ja siellä Vaasan yliopiston ja ylioppilastalon Domus Bothnican "rantaraitti".
Heta poseeraa ylioppilastalon päädyssä olevan naiskentauria esittävän patsaan edessä.
Aurinko lämmitti mieltä ja kevensi askeltamme niin, että emme antaneet edes mereltä puhaltaneen viiman haitata menoamme. Heta sai kulkea täysin vapaana, sillä paikalla ei juurikaan muita ihmisiä näkynyt ja ne harvat vastaantulijatkin ohitimme tyylikkäästi Heta sivulla seuraten. Mamma oli tästä kovin kovin iloinen, ja samoin Heta kiitokseksi saamistaan herkuista! :-)

Laiturilla riitti haisteltavaa, vaikka muuten olikin hiukan pelottava paikka.
Heti alkumatkasta kiisi jäällä (n.30 metrin päästä meistä) rusakko, vauhdikas otus kiinnitti myös Hetan huomion, mutta ei onneksi kiinnostanut Hetaa niin paljoa, että olisi edes aikonut lähteä perään. Pikemminkin Heta oli ihmeissään, että mikä ihme viuhahtaja jäällä tuli ja meni.

Kunnon länderihepuli tekee hyvää!

Lumiklönttejä metsästämässä.
Sitten olikin jo aika avata juoksuhanat ja ottaa länderihepulit sekä juosta "lumipallojen" perässä. Kotona maistui ruoka....ja uni! Hyvää kevättä kaikille!