28. kesäkuuta 2012

Kesän ekat agitreenit 25.6 ja 27.6.2012

Nyt Hetan & Leilan yhteiset agitreenit kesäkaudella avattu! :-)

Kesäloman kunniaksi treenasimme maanantaina & keskiviikkona yhdessä Leilan ja hänen koiruuksiensa Fionan, Sanden ja Cosmoksen kanssa. Sää suosi maanantaina, kentällä oli suorastaan kuuma, mikä näkyi myös koirien suorituksissa. Heta ei, hieman yllättäen, ollut kovinkaan innokas, ilmeisesti sää verotti intoa eivätkä palkaksi mukaan otetut herkutkaan olleet Hetan mielestä lainkaan asianmukaisella tasolla, heh! Mitä ilmeisemmin Hetan agisuoritukset ovat sen omasta mielestä sellaisella tasolla, että niistä pitäisi saada palkaksi super-herkkuja eikä mitään "normiherkkuja"... :-)

Heta putkitreenissä.
Keskiviikona oli sitten otettu opiksi eli mukana oli ns. parhaat mahdolliset herkut. Kuumuskaan ei enää häirinnyt, joten Heta oli suorastaa täynnä agi-intoa ja vauhtia. Uskomaton muutos parissa päivässä! Ja jos ei koirilla ollut kuuma, niin kaksijalkaisilla meinasi kyllä olla kylmä; lämpötila oli niukasti +10C paremmalla puolella, välillä sataa tihutti ja tuuli meinasti viedä tukankin päästä...

Keppejä treenasimme jo syksyllä ns. 2x2 -tekniikalla, samoin syksyllä kokeilimme muutama kerran putkia. Nyt oli siis aika tutustua & treenata ensimmäisen kerran puomia, A:ta ja hyppyjä!
Puomin alakontaktin harjoittelua.
Alla videokooste Hetan parhaista treenisuorituksista (äänenlaatu surkea kovan tuulen vuoksi). Kohokohtina ensimmäistä kertaa 3 ja 4 keppiparia suorassa linjassa sekä hienot hakeutumiset kepeille.


Kiitokset Leilalle Hetan treenauksesta! Hauskaa oli, kuten aina!
Lisää treeneistä löydät Care Bears kennelin blogista -> klik!