15. heinäkuuta 2012

Kokkolan KV -näyttely 7.7.2012

Saavuimme lauantaina hyvissä ajoin näyttelyalueelle Kokkolan raviradalle. Paikka oli koiranäyttelyitä ajatellen varsin mainio eli hyvin parkkitilaa niin autoille kuin kehien ympärillä häkeillekin. Varjoisia paikkoja ei toki avoimella paikalla ollut, mutta kuumuudesta selvittiin erilaisilla "viilennyskonsteilla". Hetaa ei lämpö onneksi pahemmin vaivannut, helteinen sää taisi olla suurempi ongelma kaksijalkaisille! :-)

Länderien vuoro oli pitkän päivän päätteeksi oman kehän vihoviimeisinä. Paikalla oli tällä kertaa 2 länderiä, Hetan lisäksi "vanha tuttumme" Zero -poika Kokkolasta (A'Mael Mellon Celeborn). Tuomarina Kokkolassa oli Markku Kipinä. Zerolle ROP ja CACIB - onnittelut! 


Hetalle tuloksena Nuo EH1. Heta oli kehässä vaisu; ehkä pitkä odotus oli vienyt "mehut" tai sitten näytelmähommat vain ovat Hetan mielestä tylsyyden huippu...Hetan arvostelu: "Hyvänkokoinen narttu, joka saisi esiintyä ryhdikkäämmin. Ilmavat korvat pilaavat ilmettä. Hyvät pään linjat, silmät ja purenta. Riittävästi kulmautunut takaa, avoimempi edestä. Eturinta saa täyttyä. Luisu lantio. Vaikeuksia säilyttää askelrytmi. Väritys voisi olla voimakkaampi. Hyvä häntä. Matala kiinnitys. Erittäin hyvä turkin laatu".


Nyt jäämme pienelle tauolle näyttelytouhuista, ja siirrymme agility- ja jälkitreenien pariin. Näyttelykehiin varmaan palaamme joskus myöhemmin... :-) Kiitos Leilalle Hetan esittämisestä & matkaseurasta sekä onnittelut ruotsinlapinkoirien Nastan (ROP, ROP-VET) ja Cosmoksen (VSP) menestyksestä!