27. heinäkuuta 2012

Heta Kirkkonummella 23-25.7.2012

Heta vietti Kirkkonummella mahtavat kolme päivää uusien ihmis- ja koirakaverien seurassa!

Pitkän ajomatkan jälkeen saavuimme maanantaina iltapäivällä perille Kirkkonummelle. Hiukan jännitti miten Hetan ja koiruuksien ensikohtaaminen sujuisi, mutta kaikki meni hienosti ja ilman ongelmia. Kaikki koiruudet lukivat hienosti toistensa elekieltä ja Hetakin ymmärsi heti paikkansa lauman nuorimpana (ja alimmaisena). Koiralauman kiistattoman johtajan viittaa kantoi topakka x-rotuinen Manuela (9v), joka huokuu itsevarmuutta pienestä koostaan huolimatta. Hetan muut uudet kaverit ovat suloinen venäjänvinttikoira Vanja (6,5v) ja ihana irlanninsusikoira Duffy (2,5v). Lauma oli siten hauska sekoitus isoja ja pieniä koiruuksia! :-)

Eniten Heta touhusi Manuelan seurassa; parivaljakko kulki usein peräkanaa, Heta uskollisena "hovineitinä" muutaman askeleen "kuningattarensa" perässä :-) Heta, Vanja ja Duffy olisivat aika-ajoin halunneet leikkiä "kissa ja hiiri" -leikkiä, mutta kaksijalkaisten mielestä se oli liian riskaabelia touhua koirien suuren kokoeron vuoksi.

Tiistain kävimme Fiskars:ssa ulkoilemassa, kiertämässä putiikkeja ja kahvilassa. Vaeltelu, odottelu jne. olivat hyvää "tylsyyden" sietoharjoitusta Hetalle, tosin Fiskarsissa riitti myös paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää Hetan uteliaalle mielelle.

Keskiviikkona vihdoin aurinkokin paistoi; päivä sujuikin mukavasti ulkoillessa, kunnes iltapäivällä oli aika suunnata takaisin kotia kohti. Kiitokset todella hauskasta & ihanasta minilomasta Eevikselle, Elmalle, Hilmalle & nelijalkaisille ystävillemme!! Toivottavasti näemme taas pian!

Alla kuvakooste viikonlopun valokuvista. Slideshow ei valitettavasti näy iPad:lla, joten voit katsoa kuvat myös Youtubesta Hetan kanavalta.